ΦΡΥΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Η εκπαίδευση του Liby Powers είναι ο,τι καλύτερο θα μπορούσαν να προσφέρουν οι γονείς μας σε μας. Με τις μοναδικές γνώσεις που σου προσφέρει έχεις ριζικές αλλαγές. Σε βοηθάει αφάνταστα να πετάξεις από πάνω σου το στεγανά και τις λανθασμένες αντιλήψεις και από άτομο ντροπαλό, ανίδεο, άβουλο, άγαρμπο, καχεκτικό, να γίνεις μια δυνατή προσωπικότητα όλο ζωντάνια, δυναμισμό, αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σου και να γίνεις αγαπητός και αγαστός.

Η πρώτη μου επαφή με το χώρο του Liby Powers έγινε μέσω της μητέρας μου, η οποία υπήρξε μαθήτρια πριν από μένα και γνώρισε σημαντικές βελτιώσεις.
«Είναι σχολείο ζωής», έλεγε στον πατέρα μου, αλλά δεν το καταλάβαινα.

Όταν βρέθηκα για πρώτη φορά να κάνω μαθήματα στο χώρο αυτό, η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να συμβούν επάνω μου όλες αυτές οι αλλαγές που μου περιγράφονται. Κι όμως τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και πολύ γρήγορα μάλιστα.

Μεγάλη βοήθεια για μένα αποτέλεσαν οι ασκήσεις του για το σώμα και τη σπονδυλική στήλη. Με λίγα λεπτά άσκησης καθημερινά στο σπίτι και όχι ατελείωτες ώρες σε γυμναστήρια, κατάφερα να χάσω πόντους χωρίς απώλεια βάρους μέσα σε ένα μήνα. Στη συνέχεια βέβαια η βελτίωση ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Αυτό βέβαια που είναι η κορωνίδα της καλής εμφάνισης είναι ο σωστός τρόπος διατροφής που έμαθα στο Liby Powers.

Απαλλάχθηκα από τους μύθους περί δίαιτας οι οποίοι δυστυχώς βασανίζουν τα περισσότερα κορίτσια στην εφηβεία και έμαθα τι είναι σωστό και λογικό για τον οργανισμό χωρίς να πάρει κιλά. Είναι αξιοσημείωτο πως με τη διατροφή του Powers αυξήθηκαν οι επιδόσεις μου και οι δυνάμεις μου στο σχολείο. Ακόμη ενισχύθηκε σημαντικά η άμυνα του οργανισμού μου στις ιώσεις, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνω πολύ λιγότερο από πριν.

Πριν το Liby Powers δεν περιποιόμουν το πρόσωπο μου ακριβώς γιατί δεν γνώριζα τώρα όμως δεν υπάρχει περίπτωση να παρασυρθώ, ακόμη κι από συμβουλές μεγάλων περιοδικών ή των φίλων μου. Έχω μάθει να αναδεικνύω το πρόσωπό μου και τον εαυτό μου μέσα σε λίγα λεπτά, διαθέτοντας τα άκρως απαραίτητα είδη μακιγιάζ. Το επιστέγασμα της εξωτερικής μου εμφάνισης αποτέλεσε η σωστή κούπ μαλλιών. Έχοντας αποκτήσει αυτή τη γνώση είμαι 100% σίγουρη ότι αυτό που κάνω στα μαλλιά μου μου ταιριάζει και δεν είναι τυχαία έμπνευση κάποιου κομμωτή.

Όλες οι παραπάνω αλλαγές ανέβασα σημαντικά την αυτοπεποίθησή μου και το δείκτη αυτοεκτίμησης και έγινα πιο κοινωνική. Άρχισα να προσέχω τον εαυτό μου και αυτό είχε αντίκτυπο στους γύρω μου. Στο σχολείο μου, άτομα με τα οποία πρωτύτερα δεν είχα σχέσεις, με πλησίασαν αναζητώντας την παρέα μου και έτσι απέκτησα καινούριες φιλίες. Όλη αυτή η κατάσταση με γέμισε και με ανέβασε ψυχολογικά.

Όταν δέχτηκα την τιμή που μου έγινε να συμμετάσχω στη Βουλή των Εφήβων, αρκετοί νέοι, κορίτσια και αγόρια, εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα μου (image) και δέχτηκα θετικά σχόλια τόσο γι αυτή όσο και τον τρόπο που μιλούσα. Αυτό με έκανε να νιώσω σημαντική. Ανέπτυξα τις απόψεις μου ανοιχτά. Μια από τις προτάσεις μου ψηφίστηκε από την επιτροπή μου, πράγμα το οποίο σήμαινε πολλά γι μένα. Κι όλα αυτά παρακολουθώντας ένα μικρό μέρος της εκπαίδευσης Liby Powers.

Πιστεύω πως το Liby Powers ως «σχολείο της ζωής» μου έχει δώσει πολλά και έχει να δώσει ακόμη περισσότερα, γιατί σκοπεύω να πάρω όλη την εκπαίδευσή. Όνειρό μου είναι, εγώ το ντροπαλό κάποτε κορίτσι, να θέλω τώρα να συμμετάσχω στο συνέδριο του ΜΑΑΙ στη Νέα Υόρκη και ελπίζω να τα καταφέρω. Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εκπαιδευτικό μου, κυρία Liberty Moula, που αποτελεί την ψυχή του Liby Powers Θεσσαλονίκης επί πολλά χρόνια.